Categories Fitness, Lepota

5 mobilnih aplikacija za uspešan kućni trening

Pošto mnogo ljudi vežba kod kuće, uz video priloge sa Youtube-a ili uz upražnjavanje stečene prakse koju ponavljaju u svojim treninzima, smatramo da im u tome može pomoći i pametni mobilni telefon. Besplatne aplikacije koje se mogu naći na Google Play Store-u. Ove aplikacije ne pomažu samo vežbačima koji treninge odrađuju u toplini doma svoga, već i onima koji džogiraju ili trče zbog priprema. 

 

U moru aplikacija, pronašli smo one koje se mogu skinuti besplatno i koje će vam, verujemo, pružiti dobrog vodiča za trening, pa čak i dobru motivaciju.

1. 7 Minute Workout 

Za sve one koji nemaju vremena da se pošteno posvete vežbanju, tu je aplikacija koja vodi trening od sedam minuta. Svaki sedmomoinutni intenzivni trening napravljen je tako da vežbate brzo i učinkovito. Vežbe su kratke, brze i izvode se u tri serije.

Korisnici kažu da je aplikacija vrlo jednostavna, da su vežbe vrlo učinkovite, video prilozi su dobri, a sama činjenica da imate svoj lični vodič u džepu dobra je motivacija da ne odustane od svoje rutine.

Pročitajte i… 30 dana i 15 minuta za seksi mišiće na celom telu… Najbolja formula za podignutu guzu i izvajane bokove
2. Tabata Timer 

Ako vam je čak i sedam minuta dugo, predstavljamo vam aplikaciju Tabata Timer – četvorominutni, vrlo intenzivni trening Tabata vežbi koje su veliki hit u svetu. Kako stoji u recenziji aplikacije, trik je u dobroj organizaciji vremena tokom treninga, a uz pomoć ove aplikacije nećete morati da štopujete niti da razmišljate o vremenu, jer vas trening precizno vodi kroz osam različitih vežbi i to po principu – 20 sekundi rada, deset sekundi odmora. Osim toga, vežbe i odmor dobro su podeljeni bojom, tako da ne morate da pazite ni na ništa osim na to da svaki potez napravite kako treba.

 

Kliknite na sledeću stranicu…

1 komentar

  1. Ove aplikacije su nešto stvarno super!I u vremenu modernih tehnologija treba ih instalirati.A trening će dati rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA