Categories Lepota

9 saveta: Kako da nanesete ruž kao profesionalac

Iako deluje krajnje jednostavno, nanošenje ruža, naročito jarkih boja, može izgledati veoma neuredno, ako ne izvuče precizna linija. A kada se linija ispravno povuče, vaša usta izgledaju  punije i senzacionalnije.

Evo nekih makeup saveta, koji će vam pomoći da ruž nanesete poput profesionalca:

1. Piling usana

Piling usana je veoma važan, jer otklanja mrtve ćelije sa površine usana, daje im punoću i volumen, a poželjno je obavljati ga barem dva puta nedeljno. Pre nanošenja tečnog ruža, grubom stranom peškira ili četkicom za zube istrljajte svoje usne, da bi se uklonile mrtve ćelije, i vaše usne postale punije i svežije.

2. Koristite balzam za usne

Koža na vašim usnama je najtanja na celom vašem telu, a podložna je i vetru i jakom suncu. Sve to dovodi do njenog isušivanja i pucanja. Zato je neophodno mazati balzam za usne, kako bi one bile zdrave i hidrirane.

3. Svetle nijanse

Nemojte bežati od svetlih nijansi ruževa. Ovakve nijanse mogu biti podloga za savršeno iscrtavanje tamnijih nijansi. Pored toga, savršene su za dnevne varijante, kada želite da izgledate sasvim prirodno.

4. Izaberite nude nijanse

Savršena  nude nijansa za vas je ona koja je za nijansu svetlija od boje vaših usana. Odaberite tako i ne možete pogrešiti.

Pročitajte i…Greške zbog kojih vam puder redovno spada sa lica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA