Categories Kosa, Lepota

9 trendova u bojenju kose koje ćemo obožavati ove godine

Kada je o hair color trendovima reč, u 2017. godini ostavljamo svetle, neon nijanse i zlatne tonove na plavoj kosi, a u 2018. nosićemo hladne, platinaste boje, bogate smeđe i prirodne boje sa svetlijim pramenovima. Jasno vam je da se neizmerno radujemo natural look trendovima u bojenju kose (čak i ako zahtevaju više sati u frizerskom salonu). Evo kojih će devet trendova u bojenju kose obeležiti 2018. godinu.

#1 Čokoladna smeđa

Mnogi frizeri predviđaju da je ovo godina brineta! Ideja je mnogo – od svetlijih, nežnih pramenova do jantarnih nijansi u kosi, važno je zadržati efekat prirodnog nijansiranja kose.

#2 Platinasto plava

Ok – trend u bojenju kose koji ne možemo svrstati u natural look, ali ga ipak obožavamo! Sve znamo koliko je novca i vremena potrebno uložiti u negu blajhane kose, ali nije li vredno truda? 

#3 Crveno, volim te, crveno!

Hair stilisti predviđaju da će u 2018. godini porasti broj riđokosih, a da će veliki procenat frizerskih salona upravo na tom trendu održavati posao. Bakarne nijanse crvene na kosi obavezno treba da probaju žene sa plavim i zelenim očima i svetlim tenom.

#4 Ombre (ispod linije ušiju)

Ombre je hair trend koji je opravdano izazvao hype u oblasti stilizovanja kose, a i tokom 2018. godine ostaje jedan od najtraženijih, doduše uz sitne modifikacije. Nežniji prelazi i neutralniji tonovi koji idu od linije ušiju ka krajevima kose deluju prirodnije, a nama se posebno dopada kako deluje na kosi srednje dužine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA