Categories Beauty Bag

L&Z BEAUTY BAG: SKINCODE KREME

Foto: PR

SKINCODE 24H CELL ENERGIZER CREAM

Kako deluje? Pruža dugotrajnu, 24-časovnu hidrataciju i, zahvaljujući visokom procentu glukana, utiče na uklanjanje ožiljaka.

U čemu je tajna? Jedinstvena formulacija sadrži visoku koncentraciju CM-Glukana koji se, zbog svojih sposobnosti stimulacije regeneracije ćelija i jačanja odbrambenih mehanizama kož, već decenijama koristi u farmaciji. A budući da utiče na povećanje čvrstoće kože i redukuje bore, idealan je sastojak za ciljano dejstvo na znake prevremenog starenja.

Zašto je volimo? Jer je 2u1 proizvod. Može se koristiti kao celodnevna krema za dehidriranu, suvu i normalnu kožu – i za dan i za noć.

Foto: PR

SKINCODE PROTECTIVE DAY CREAM SPF12

Kako deluje? Ova dnevna krema za suvu-normalnu kožu sprečava njeno starenje i efikasno otklanja znakove umorne i beživotne kože. Aktivni sastojci dubinski je hidriraju, štite od štetnog uticaja UV zraka i slobodnih radikala, pružajući joj mekoću i prijatan osećaj.

U čemu je tajna? U aktivnim sastojcima: CM-Glukanu, pirinčanom skrobu, vitaminu C, vitaminu E, aloe vera ekstraktu i UVA & UVB filterima.

Zašto je volimo? Zahvaljujući njoj, naša koža je zdrava, zaštićena i negovana.

Svaki beauty bag biće različitog sadržaja, ali iste vrednosti. Količine su ograničene!

Kompletan program i način prijave potražite OVDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA