Categories Beauty Bag

Tesori d’Oriente Hammam krema za ruke

Tesori D Oriente Hammam krema za ruke 50mlPORTAL

KAKO DELUJE? Čini kožu glatkom, nežnom i mirisnom.

U ČEMU JE TAJNA? Obogaćena je arganovim uljem, sambak jasminom, klementinom i cvetom narandže.

ZAŠTO JE VOLIMO? Zbog najfinijih aroma koje stimulišu čula i otvaraju vrata nekog novog sveta.

 

6 komentara

  1. Naručila sam Beauty Box i u njemu je bila ova Tresori d Oriente Hammam krema za ruke. Od skoro je koristim ali vrlo često mažem ruke sa njom, skoro posle svakog pranja, pa je tubica već pri kraju. Moram ponovo da kupim ovu kremicu. Sjajna je.

  2. Prezadovoljna, imala sam već priliku da koristim kreme za ruke iz ove kolekcije, ali ovu tek sada. Zavodljivi miris orijenta, a sta nam jos treba u ovim prohladnim danima. Savrsena.

  3. Ovom delu beauty boxa sam se pogotovo obradovala. Odlična krema, od divne ambalaže i sastojaka poput argana i glicerina koji intenzivno neguju kožu ruku pa sve do opijajućih mirisnih nota koje dugo ostaju na koži. Koristila sam je ranije, koristim je sada i ne nameravam da prestanem!

  4. Zahvaljujući Beauty Box-u dobila sam ovu divnu kremu. Jednostavno su svi proizvodi sjajni, želela bi da se zahvalim urednicama na odličnom izboru proizvoda. Toliko toga sam dobila u paketu, obnovila sam moj make – up i kozmetiku i sve to po ceni jednog. Hvala Vam! 🙂

  5. Isprobala sam dosta krema za ruku,jer ih mnogo koristim.Sada sam se prvi put susrela s ovom i malo je reci da je dobar proizvod,mirise bozanstveno i ono sto mi se najvise dopada,brzo je upija koza,ostavlja dug osecaj hidratantnosti i predivno mirise do sledeceg pranja ruku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA