Categories Beauty Bag

Vichy Liftactiv Supreme krema za lice (15 ml)

o_ba6f79999d748cf7-0PORTAL

KAKO DELUJE? Iz dana u dan bori se protiv znakova starenja. Trenutno pruža utisak izglađene i ujednačene površne kože, kao i svež i odmoran izgled od jutra do večeri.

U ČEMU JE TAJNA? Zahvaljujući “day proof” tehnologiji i 3D optičkom izglađivanju, ova krema pravi je čarobni štapić za bore i znakove starenja.

ZAŠTO JE VOLIMO? Jer zaustavlja vreme!

5 komentara

  1. Malo je reći da sam zadovoljna – lice mi je svežije i odmornije, a čini mi se da su i borice manje primetne.

  2. U Beauty Box-u sam dobila i uzorak ove kreme Vichy. Ja baš ovu koristim već par meseci. Kao da ste znali šta mi je neophodno. Bravo za urednice koje su odabrale sjajne proizvode i koje su mi ulepšale dan lepim porukama i proizvodima za kozmetiku i make -up.

  3. Jos jedan biser u mom BB -nisam do sada koristila Vichy proizvode jer su mi bili preskupi da bih isprobavala ali evo posle nekoliko dana mogu reci da je ovo odlican proizvod.Za moje godine i lice -ovo je pun pogodak-zaista se bore manje vide i koza izgleda divno-sveze,zategnuto i blistavo.Miris je divan /sto je meni jako vazno/ nista ne koristim ako mi ne prija i miris. Prvo sto sam primetila je tekstura koja malkice podseća na kreme koje matiraju.Kada se namaže koža je matirana i izgleda zaglađeno. Brzo se upija i ne kruni se sa lica a dobra je i podloga za šminku.Takođe primetila sam da mi koža izgleda zategnutije i sveže tokom celog dana. Ja sam kremom veoma zadovoljna,lepo hidrira, ali i matira i zateže kožu.Pomaze bas da se moje bore i godine ne vide odmah na prvi pogled i time me je kupila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA