Categories Lepota

Beauty tip: Savršen zimski make up za brinete

Trendovi se stalno menjaju, ali je skoro nemoguće da nam nešto promakne. Make up trendovi za ovu zimu definitivno odišu iz kontrastu! Brinete, budite spremne na promene i naglasite svoje usne. Pratite uputstva i budite još zavodljivije… 

Neka se vaša rutina sastoji od promena. Ne prihvatajte monotoniju u šminkanju, jer vama sve savršeno pristaje. Nanesite podlogu za šminku, tečni puder, korektor i svetlo roze rumenilo za promenu! Predlažemo Essence rumenila u raznolikim nijansama za svaki ten. Hajlajterom istaknite T-zonu i nanesite bronzer. Na oči prvo nanesite svetlo roze senku, a  ako u uglove očiju stavite malo svetlosmeđe nijanse nećete pogrešiti.

Uokvirite oči tečnim ajlajnerom i nemojte se uvek hvatati za onaj u crnoj boji. Usudite se da eksperimentišete sa bojama ajlajnera – bićete oduševljene koliko će vam oni u boji smanjiti godine. Za sjaj u očima unutrašnji kapak ispunite belom olovkom i naravno, ne zaboravite maskaru.Nakon što ste se našminkali ovim blagim nijansama, uzmite u ruke olovku za usne i karmin. Pogledajte video make up tutorijal na sledećoj strani:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA