Categories Vesti

Crni hajlajter – da, dobro ste pročitali!

Danas je hjlajter definitivno jedan od onih must have proizvoda u svakom ženskom neseseru, složićete se?! No, to ni ne čudi s obzirom na to da je on instant rešenje za blistav i svež ten. Najpre smo se susreli s onim jednobojnim, potom i sa onim u duginim bojama, a sada je brend Rituel de Fille otišao korak dalje i kreirao kremasti hajlajter u crnoj boji.

Foto: PR

Da se razumemo, ovaj proizvod nije potpuno crn, više je boje patlidžana. Namenjen je prvenstveno damama koje se ne plaše eksperimentisanja s mejkapom i pobornice su gotik stila. Reč je o multifunkcionalnom proizvodu koji se može koristiti za konturisanje jagodica, kao kremasta senka za oči, ali i kao ruž. Njegova kremasta i pigmentisana tekstura idealna je za doziranje. Može se koristiti samostalno – za blagi efekat, ili naneti preko već postojeće šminke, te tako postići darkerski look. No, najvažnije je imati meru.
Ovaj hajlajter trenutno je dostupan u online šopu: www.ritueldefille.com/shop i košta 29 dolara.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA