Categories Lepota

Dugotrajni i predivni: 5 ruževa koji vas nikad neće izneveriti

Tanak sloj boje na usnama zaista ima moć da transformiše vaš izgled u sekundi , ali važno je da postoji dobra beauty osnova: hidrirane usne i kvalitetan ruž. Bilo da preferirate mat ili ruževe sjajnog finiša, uvek odaberite one sa negujućim i dugotrajnim formulama. Nije bilo jednostavno pripremiti je ali lista top pet ruževa koji vas nikada neće izneveriti (čitajte: “skliznuti” sa usana, isušiti kožu, izgledati neuredno) je tu!

#1 Kylie Cosmetics Lip Kit (nijansa: Kristen)


Duo za makeup usana koji je opravdano izazvao hype! Set sadrži tečni mat karmin i odgovarajuću olovku za usne, ali sjajna stvar je što proizvode možete koristiti samostalno i dobiti predivan efekat na usnama. Tečni ruž je kremaste teksture koja je komforna za (na)nošenje. Ovakva formula omogućava da četkica klizi po usnama i ostavlja punu boju u samo jednom potezu. Nijansa Kristen je topla boja koja će odgovarati svim tonovima kože. U kombinaciji sa olovkom iz seta dobićete efekat na usnama kao da ste upravo izašle iz salona profesionalnog šminkera. Idealna je za dnevne prilike, a u kombinaciji sa crnim ajlajnerom i maskarom na očima i za svečanije povode. Bez problema ostaje na usnama i do pet sati.

#2 MAC Frost (nijansa: Costa Chic)


Iz asortimana MAC karmina, posebno su atraktivne nijanse iz Frost edicije. MAC u nijansi Costa Chic je kremaste formule sa sitnim sjajnim česticama. Boja je prava koralna, postojana na usnama uz minimalne prepravke tokom radnog vremena. Nije jednostavna za kombinovanje i odgovaraće ženama sa svetlijim tonom. Naročito dobro izgleda u kombinaciji sa rumenilom u boji breskve na jagodicama. Prilike u kojima treba da se odlučite za ovu nijansu: romantična večernja šetnja, kafa sa prijateljicama, važan poslovni sastanak.

Pročitajte i…5 drogerijskih pudera koji su jednako dobri kao high end varijante!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA