Categories Fitness

Fitness bez granica: WELLFIT2011- prvi sajam fitness-a, wellness-a i zdravog života

Treći vikend septembra meseca, kada će se u Belekspocentru održati WELLFIT2011, prvi sajam fitness-a, wellness-a i zdravog života rezervisan je za sve one koji brinu o sebi, svom telu, ali pre svega o svom zdravlju.

Belexpocentar hala, beogradskog hotela Holiday Inn biće mesto održavanja prvog Sajma fitnessa, wellnessa i zdravog života u Srbiji, WELLFIT 2011, od 16.do 18. septembra.

Ovo će biti jedinstvena prilika da se svi zainteresovani na jednom mestu upoznaju sa kompletnom ponudom vodećih fitness klubova, wellness i spa centara iz svih delova Srbije, proizvođača opreme za fitness i bodybuilding treninga, sportske opreme za vežbanje, uvoznika i distributera dijetalnih proizvoda u ishrani, opreme za dijagnostiku, oporavak i rehabilitaciju i drugih. Ideja i misija organizatora sajma ove godine je oblikovati domaću fitness i wellness scenu i postavljanje jakog temelja kako bi WELLFIT postao nezaobilazno mesto istinskih ljubitelja zdravog života.

WELFIT 2011 će zvanično biti otvoren u petak 16. septembra kada će gosti biti poslovni ljudi iz ove oblasti, dok su subota 17. i nedelja 18. rezervisani za sve zainteresovane posetioce. Osim što poslovnim ljudima nudi mogućnost sklapanja brojnih poslova iz područja fitnessa, wellnessa i prevencije zdravlja, WELLFIT 2011 će pokušati zadovoljiti čitavu lepezu različitih interesa običnih posetioca bilo da su u potrazi za stručnim savetom iz područja ishrane i treninga ili žele da se aktivno oprobaju u nekim novim tehnikama vežbanja.

WELLFIT nije zamišljen samo kao izložbeni prostor, već i kao mesto razmene znanja i obrazovanja o zdravom životu, te je stoga organizovan niz aktivnih popratnih događanja koja će se održavati paralelno sa izložbom, pa se tokom ovog aktivnog vikenda možete oprobati u Spinning-u, Zumbatonu, Crossfit-u i drugim fitness tehnikama.
U svojoj prvoj godini ovaj sajam se može pohvaliti izuzetno zanimljivim prezenterima među kojima su: Brian Pascanet (fitness boot camp), Liouba Pakhomova (Shakira & Kanye West dance team), Pawel Oracz (dance aerobic), Juan Altisen Vila (step aerobic), Ingrid Jerak (pole fitness), Polona Gosar Ranković i Ana Rebov (spinninig®) i mnogi drugi.
Ulaz na izložbeni deo WELLFIT-a biće potpuno besplatan, dok će se za učešće na Wellfit konvenciji plaćati kotizacija od 500 dinara koja se od danas 15. avgusta može naći u slobodnoj prodaji u svim fitness centrima.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Takođe zanimljivo!