Categories Fitness

Jednostavne vežbe koje možete da radite dok gledate TV

Kad se nađe u dilemi – odmarati ispred TV-a ili vežbati, retko ko će izabrati drugu opciju. Vreme je u današnje vreme luksuz, pa i kad nađemo ono malo slobodnog, uglavnom smo preumorni za trening. Zato vam predlažemo tri vrlo jednostavne vežbe, koje možete da radite i dok gledate TV. Sa ovim vežbama nećete potrošiti toliko kalorija koliko biste sa pravim treningom, ali svakako da će vam značiti.

1 Izdržaj: istovremeno deluje na sve mišićne grupe – učvršćuje zadnjicu, smanjuje bol u leđima, osnažuje ruke i noge, smanjuje stomak i jača trbušne mišiće. Pošto je reč o statičnoj vežbi, za njeno izvođenje nije vam potrebno mnogo prostora, pa je možete raditi ispred kauča.

2 Čučnjevi: ako želite da učvrstite donji deo tela, čučnjevi su odlična vežba. Možete opušteno da gledate TV dok radite najobičniji čučanj. Sve što vam je za to potrebno jesu gravitacija i vaša telesna težina.

3 Iskorak: još jedna odlična vežba za donji deo tela i noge. Kao i čučnjeve, iskorake možete raditi sa tegovima ili nekim težim predmetima kako bi vežba bila zahtevnija.

Pročitajte i … Nema izgovora: 6 aplikacija koje su najbolje za vežbanje kod kuće

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA