Categories Fitness

Lako do savršenih butina

Svi mi želimo savršene noge, ali na tome mora da se radi. Postoji nekoliko efikasnih načina koji mogu da pomognu u skidanju masnih naslaga na butinama u kratkom roku. Ne postoji jedna vežba ili dijeta koja topi salo na butinama, ali postoje promene u dnevnoj rutini, koje čine da noge izgledaju zategnuto. 

Foto: Thinkstock

Pre svega, velika je korist od kardio vežbi. Možete smanjiti obim butina kardio vežbama, jer one utiču na to da vam se telo kreće. Morate da sagorite kalorije brzo i u velikim količinama. 60 minuta kardio vežbi, 5 puta nedeljno, osiguraće fit figuru. Samo je važno da sve vreme radite nogama.

Zatim, hodajte uzbrdo. Dok hodate vaše noge će biti u pokretu, mišići će se tonirati i zategnuti. Na uzbrdici ćete sagoreti više kalorija, pa zato sledeći put kad odlučite da idete u šetnju birajte brdovite krajeve, po kojima ćete se penjati najmanje pola sata.

Idite na jogu ili pilates. Dok kardio vežbe smanjuju težinu, joga i pilates izgrađuju mišiće na unutrašnjoj i spoljašnjoj strani butina, jer su mnoge vežbe fokusirane na donje telo i snagu u leđima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA