Categories Fitness

Nema izgovora: 6 aplikacija koje su najbolje za vežbanje kod kuće

Izgovor za izbegavanje treninga uvek se lako nađe, ali uz prisutnost raznolikih aplikacija za pametne telefone, pomoću kojih možete vežbati bez obzira na to gde se nalazite, sve je teže pronaći opravdanje.

Foto: Thinkstock

Ne volite grupne treninge niti odlazak u teretanu, nemate vremena za to, a problem je i to što niste pre vežbali, pa se bojite da će svi gledati vaše nespretne poze ili, pak, mrlju od znoja na topu za vežbanje? Idealno rešenje za sve probleme su aplikacije na vašem pametnom telefonu.

One omogućuju vežbanje u domu, nude raznolike treninge, motivišu vas, a velika većina omogućuje i vođstvo virtuelnog trenera – zbog čega ćete se osećati baš poput zvezda. Izdvojili smo nekoliko aplikacija koje možete da povedete sa sobom na odmor, a zahvaljujući kojima ćete postići željenu formu – pod ličnim uslovima.

1. Qinetic

Aplikacija za sve one koji nikako ne mogu da se nateraju da ranom zorom odu u teretanu: možete da gledate treninge različitih stručnjaka iz fitness industrije – bez obzira na to jeste li u potrazi za zumbom, yogom ili nekih od HIIT vežbi.

Pročitajte i… Zašto bi u svoju rutinu vežbanja trebalo da dodate preskakanje vijače?

2. Freeletics Bodyweight

Ako želite da koristite sopstvenu težinu da oformite svoje mišiće za vas je Freeletics Bodyweight koja dolazi s jednom velikom prednošću: moraćete da prođete fitness test pre nego što počnete kako bi mogao da bude oformljen plan vežbi prema vašim potrebama.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA