Categories Fitness

Pripremite telo za plažu prema savetima Viktorijinih anđela

Alarm leta već uveliko zvoni i vreme je da polako pripremamo telo za plažu! Počećemo laganom detoksikacijom, vežbanjima, ali i savetima i to od koga drugog, nego od njih! Od lepotica u pravom smislu te reči, koje imaju telo za poželeti.

Jasno je kao dan! One su Victoria’s Secret Angels i njima sve ide od ruke. Lepe su, uspešne, putuju i njihovo telo je odmah spremno za visoke temperature, more i plaže. Ljubomorni smo do neba, ali olakšavajuća okolnost je ta da su neke od njih podelile body trikove i mi ćemo ih prihvatiti odmah. Od toga kako da hidrirate kožu, pa do poslednjeg body-transforming workout treninga, “anđeli” su tu i uče nas. Pa, da vidimo šta imaju da nam kažu…

1. Adriana Lima

“Za one koji ne vole trčanje, žao mi je cure, ali morate. Vidim da samo 30 minuta na traci daje velike rezultate. Ako baš, baš ne volite, kupite zanimljivu odeću za vežbanje ili pronađite svog partnera u trčanju. Sigurno pomaže!” Dakle, devojke, znamo šta nam je raditi! Trčanje i to samo 30 minuta.

Jasmine Tookes

Lepotica nas savetuje da pre odlaska na plažu obavezno stavimo kremu za sunčanje! Učiniće našu kožu lepšom i sjajnijom! Draga, Jasmine, ne moraš nam reči 2 puta!

3. Alessandra Ambrosio

Za Alessandru ključ leži i odabiru kupaćeg kostima. “Izaberite kostim u kom možete ležati na plaži i pesku, sunčati se, ali i igrati odbojku.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA