Categories Fitness

Vežba pomoću koje za dve nedelje možete imati ravan stomak

Kako da na najlakši, najjednostavniji i najbrži način učinite vaš stomak ravnim?

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Morate priznati da vam je ravan stomak (ukoliko ga nemate već), bila jedna od želja za Novu godinu. Sigurno ste rekli sebi da ćete odmah posle 1. januara krenuti na vežbe, dijetu i promeniti način života, ali su vas u tome presreli drugi praznici koji su došli nakon novogodišnje proslave, pa ste na kraju i izgubili želju za mršavljenjem, jer ipak “ima vremena do leta”.

Ali vreme leti, leto će brzo doći, a vaše navike i stomačić će biti i dalje tu. Šta raditi i kako da se izborite sa ovim “problemom”? Kao i uvek, pronašli smo savršeno rešenje koje će vas oduševiti – vežbu koja se može raditi iz kreveta! I što je najbolje, fitnes treneri preporučuju ovu vežbu kao najefektniju u skidanju masnog tkiva sa stomaka.

Pročitajte i… Vikend trening: Osvežite svoj fitnes plan

Reč je o bodifleks vežbi za stomak, u kojoj je najbitnije disanje. Bodifleks vežba za stomak ili “vakuum” stomaka je jednostavna vežba koju možete raditi i u krevetu, jer vam za nju nije potrebno nikakvo dizanje, okretanje, uvijanje… Samo treba da ležite i kontrolišete disanje koje je najbitnije u ovoj vežbi, i koje ustvari daje efekat ravnog stomaka.

Kako najpravilnije raditi ovu vežbu pogledajte na sledećim stranama…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA