Categories Fitness

Vežbanje u društvu

Autor: Milan Zarić, profesor sporta

www.licnitrener.com

Siguran sam da dosta vas ima problem sa motivacijom za odlazak na trening, nakon nekoliko odlazaka u fitness klub odustajete, izgovori su razni, poput mrzi me, ne mogu sama, dosadno je. Ali ne mora da bude!

Ukoliko na pravi način organizujete svoje vreme za rekreaciju možete učiniti nekoliko dobrih stvari za sebe. Ako vam je dosadno da vežbate sami a nemate dovoljno sredstava da platite ličnog trenera, pravo rešenje za vas je vežbanje u društvu.

Pazite kako birate osobu sa kojom ćete vežbati, da ne bude nakon 2 treninga jednoglasno “idemo na kafu, sutra ćemo trenirati”, to “sutra” uglavnom bude “malo sutra”. Viđam svakodnevno devojke koje dolaze sa drugaricom ili sa više drugarica u fitness klub, neretko se trening pretvori u sedeljku na strunjači i priču kojoj nema kraja, zato budite sigurni da je osoba sa kojom idete na fitness motivisana bar kao vi ili nešto više.

Ako je vaš izbor cardio trening možete vreme provedeno na nekoj od kardio sprava iskoristiti da se ispričate, nećete gubiti na intenzitetu rada i efikasnosti treninga, samim tim neće trpeti rezultati.

Dobra stvar vežbanja u društvu je da iako vam se nekada baš i ne vežba ipak ćete otići jer ne želite da vaša drugarica propusti trening na koji jedva čeka da ode. Bićete podrška jedna drugoj, možda i zdrava konkurencija, koja će doprineti da odlazak u fitness klub ne bude uzaludan.

Za vežbanje vam ne treba razlog, treba vam samo volja!

Ukoliko imate neke nedoumice u vezi sa vašim treningom, postavite pitanje u komentarima i u sledećem izdanju će vas čekati odgovor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA