Categories Kosa

5 chic frizura koje treba da probate upravo sada

Predstavljamo vam najlepše frizure koje su idealne za prolećni i letnji period. One su nežne, romantične, ženstvene i ne zahtevaju previše vremena za stilizovanje. Videli smo sve moguće varijante asimetričnih frizura, delimično obrijane kose (undercutsa) i pixija. Takođe, videli smo različite vrste boba i loba, kao i geometrijskih oblika frizura…

Foto: Instagram/luxyhair

Ove sezone je konačno stiglo osveženje i mali update postojećih vrsta frizura. Predstavljamo vam 5 najboljih, koje treba da probate upravo sada:

Kosa koja je stilizovana uz pomoć razdeljka

Mislite da je kosa podeljena na dva dela, hairstyle trend koji je ostao daleko iza nas? Ne! On se vratio i sve je bolji i popularniji. Ovu frizuru možete stilizovati na srednjoj dužini kose (poput boba), a ako niste spremni da napravite ekstremnu promenu i dalje možete postići ovaj look…. Dok vam je kosa još uvek mokra, samo napravite dublji razdeljak, prebacite kosu na stranu, i sačekajte da se do kraja osuši, pre nego što počnete da je stilizujete i zalizujete na stranu.

Izlomljena kosa

Ovo je jedan trik koji će vam pomoći da osvežite svoju klasičnu bob frizuru. Messy, neuredni talasi, zaglađene šiške i pramenovi koji uokviruju lice izgledaju veoma chic, opušteno i trendy.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA