Categories Kosa

Jednostavne frizure za kovrdžavu kosu

Većina žena sa kovrdžavom ili talasastom kosom najveći problem je kako napraviti frizuru koju će moći da nose svaki dan a za koju im neće trebati mnogo vremena. Ako želite da promenite način na koji nosite svoje kovrdže i dosadilo vam je da vam je kosa stalno spuštena, evo nekoliko originalnih, ali i jednostavnih ideja.  

Ovakva frizura je u isto vreme seksi i opuštena, i možete je napraviti u samo nekoliko koraka. Stavite penu na kosu da bi povećali volumen i ukosnicama podignite zadnji deo kose, a prednje pramenove pustite da vam padaju i tako uokviruju lice.

Najlakši način da imate originalnu frizuru je da nabavite neku veću šnalu kojom ćete zakačiti gornji deo kose, a ostatak pustiti da pada. Drugi akcesoari za kosu takođe vam mogu omogućiti originalan izgled. Na primer, pronađite rajf upadljive boje kojim ćete skloniti kosu sa lica, a nazad je možete podići ili pustiti.

Ako vam se sviđaju popularne boho pletenice, i sa kovrdžavom kosom možete postići takav moderan izgled. Nanesite penu na kosu, ispletite pletenicu sa jedne strane, a potom i razbarušite kosu da biste postigli neobaveznu frizuru.

 

Ako želite punđu, napravite je visoko, ali nemojte zalizivati kosu, već je podignite na temenu.

Vrlo jednostavna frizura je konjski rep sa strane. Dovoljno je da je zavežete i da izvučete nekoliko pramenova, a zanimljiv detalj poput rajfa upotpuniće izgled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA