Categories Kosa, Lepota

Najlepše frizure za plažu

Ne postoje bolji pramenovi od onih koje vam prirodno napravi kombinacija sunca i mora! To će vam reći svaki frizer uz savet da na plažu obavezno ponesete sprej za zaštitu i stilizovanje koji će vam uz nekoliko veštih poteza prstima napraviti one fine valove u kosi. Ako vam nedostaje inspiracije pronašli smo nama najlepše frizure za dugo toplo leto:

 

Messy punđa sa trendi detaljima

Kada govorimo o frizurama za plažu žene najčešće biraju funkcionalnost. Na velikim vrućinama nije uvijek zgodno da vam kosa pada na lice te se veliki broj dama odlučuje na punđice. Ove sezone svoju punđicu ukomponujte sa nekom maramom u boji. U ponudi ih imaju svi high street brendovi… Biće zgodan detalj, a zaista ne zahteva puno vremena i veštine.

Foto: Pinterest

Predivni talasi u kosi

Srećnicama koje imaju zdravu i dugu kosu ne treba puno pomoći oko frizure. Slana voda, malo gužvanja prstima i frizura je tu!

Foto: Pinterest

Pročitajte i… Saveti za savršene “beachy” talase u kosi

 

 

Foto: Pinterest

 

Pletenice

Pletenice s druge strane zahtevaju određenu spretnost i strpljenje pogotovo ako govorimo o kompleksnijim o ribljoj kosti. Ako ne znate isplesti riblju kost dovoljne su i dobre stare boho pletenice s jedne i druge strane lica ili sasvim obična pletenica koju samo prebacite u jednu stranu sa stilizovanim šiškama.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Autor: N.M.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA