Categories Kosa

Razigrana frizura koja će obeležiti kraj leta!

Omiljenu frizuru sedamdesetih ponovno su proslavile njene slavne obožavateljke poput Alexe Chung i Dakote Johnson. Sada, slojevita frizura, popularno zvana i shaggy cut, ponovo je trendi izbor koji želimo isprobati.

Osim što donosi prozračnost, shaggy cut frizura savršen je izbor za svaku dužinu i teksturu. Slojevi se pomno oblikuju s obzirom na oblik lica te dužinu i teksturu kose kako bi se dobila laskava silueta. Od kratkog boba do dugih uvojaka, shaggy cut će u nekoliko dobrih rezova transformisati vaš izgled.

Plus, slojevito ošišana kosa laka je za održavanje, a efekat volumizirane kose ovom ćete frizurom postići bez korišćenja posebnih proizvoda za kosu i pomagala za njeno stilizovanje.

Moderni shag neretko krase šiške inspirisane izvornom verzijom iz sedamdesetih koje se, baš poput ostatka kose, šišaju u nekoliko slojeva i stilizuju s blagim razdeljkom na sredini. Osim šiški, izgled moderne shag frizure neretko naglašavaju blagi, razbarušeni taalasi i pramenovi prošarani balayage tehnikom.

Pročitajte i…Moćni trikovi: Kako popraviti lošu frizuru za samo pet minuta?

Ako je vaša kosa prirodno talasasta ili kovrdžava nekoliko slojeva biće dovoljno kako bi postigli razigrani efekat shaggy cut frizure, dok će tanka i ravna kosa zahtevati nekoliko dodatnih rezova. Osim instantnog osveženja koje unosi u svaku frizuru, razigrani slojevi izbor su koji će olakšati prelaz iz kraćeg boba ili loba u nešto dužu frizuru ili doneti željenu promenu svima onima koji ne žele promeniti dužinu ili boju svoje kose.

Ako ste spremni za promenu, u nastavku vam donosimo nekoliko primera shaggy cut frizure na različitim dužinama koji će vas zasigurno inspirisati da posetite frizera, isprobate ovaj stari klasik i u nekoliko rezova svojoj kosi dodate razigrani slojeve i volumen krojen prema vašem obliku lica i teksturi vaše kose.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA