Categories Lice

Liv Tajler otkriva svoje male beauty tajne

Liv Tajler poseduje prirodnu lepotu na kojoj joj mnogi zavide, a nedavno je u jednom intervjuu otkrila u čemu je njena tajna.

Ova 34-godišnja glumica otkrila je da za svoj zanosan izgled najviše može da zahvali svojoj baki, koja ju je naučila mnogo trikova o lepoti, a koje Liv i danas primenjuje.

“Naučila me je mnogo o nezi kose, kako da uvek lepo mirišem i da uvek treba da posvetim vremena svom izgledu, čak i kada želim da izgledam prirodno”, rekla je Liv.

Ona otkriva da je tajna lepote u tim sitnim detaljima. Takođe, pored saveta svoje bake, sluša i savete stručnjaka, a što se tiče nege njene prelepe kose, glumica kaže da koristi velike količine regeneratora, zahvaljujući kojem joj je kosa uvek sjajna i nežna.

Iako je možda teško poverovati, Liv nije pristalica nikakve skupe tretmane za lice, jer, kako kaže, nema vremena za to, već se trudi da zdravom ishranom održava i zdravu kožu. “Pijem dosta sveže ceđenih sokova, posebno od krastavca i mislim da zahvaljujući tome moja koža izgleda uvek sveže i hidrirano.”

2 komentara

  1. Ove holivudske zvezde sve potenciraju to da su prirodno lepe,piju dosta tecnosti,jedu voce i to je njihova tajna…da,da…kako da ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA