Categories Lice

Melanija Tramp otkrila najbolju vežbu za vitku figuru… I jedan magičan napitak!

Melanija Tramp je ovih dana u fokusu svetskih medija. Dok je jedni kude, drugi je hvale, ali ono što niko ne osporava jeste njena urođena otmenost i besprekorna elegancija. Lepa Slovenka može da se pohvali savršenom figurom i izrazitom negovanošću, a rešila je da otkrije i tajne toga.

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Naime, prva dama Amerike u intervjuu za prestižni magazin GQ rešila je da obelodani neke od svojih beauty rituala, koji joj pomažu u cilju da uvek izgleda doterano, sveže i mladoliko.

Vitka brineta kaže da i te kako polaže na hidrataciju kože, pa je upravo zbog toga “lansirala” i sopstvenu liniju preparata za negu kože. Pije mnogo tečnosti tokom dana, a kaže da je kavijar “zlatan” za negu lica, kao i poseban smuti koji konzumira svakog dana – od spanaća, celera, banana, jogurta i malina.

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Tvrdi da njenoj lepoti pogoduje i miran život koji vodi – spava dovoljno, nikada ne leže isuviše kasno, a burnim izlascima uvek kaže “ne”.

Melanija tvrdi da se nikada nije podvrgnula plastičnim operacijam niti liftingu, i da mladolikost duguje isključivo redovnoj i kvalitetnoj negi, kao i kozmetičkim tretmanima.

“Nisam ništa radila na licu i grudima, potpuno sam protiv botoksa i injekcija jer mislim da štete licu i živcima. Ostariću dostojanstveno, baš kao i moja majka”, rekla je.

Pročitajte i… Ako imate osetljivu kožu, pronašli smo idelan tretman za vas

Kliknite na sledeću stranicu… 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA