Naglasite svoje oči uz nekoliko pokreta maskarom

Naglasite svoje oči uz nekoliko pokreta maskarom

1
SHARE

Na licu, glavni adut su oči, jagodice ili usne. Predstavljamo vam nekoliko saveta kako da na pravi način istaknete svoje oči tako da dobijete besprekoran izgled i popravite vizualni utisak.

Savet 1
Ako vam se trepavice pri nanošenju maskare lepe jedna za drugu, probajte da je nanesete koristeći cik-cak pokrete, što bi definitivno trebalo da reši vaš problem.

Savet 2
Ukoliko želite da nanesete dva sloja maskare, nemojte čekati da se prvi sloj osuši jer ćete na kraju samo dobiti slepljene trepavice.

Savet 3
Za stvaranje iluzije dugih trepavica više maskare nanesite na koren trepavica, a ne na vrhove.

Savet 4
Prajmer za trepavice zaista može učiniti puno. Ovaj proizvod neguje, jača i daje volumen trepavicama, te omogućuje bolju primenu i dugotrajnost maskare.

Savet 5
Ako vam se maskara prebrzo suši, razlog bi mogao biti način na koji postupate s četkicom. Mnoge žene više puta četkicu podižu pa vraćaju u bočicu, što uzrokuje nakupljanje balončića  i brže sušenje maskare.

SHARE
Prethodni članakKrem bananice
Sledeći članakSprečite nadutost stomaka

1 komentar

  1. Imam jedno pitanje u vezi sa bojom ociju. Imam zelene oci,ali imam smedje-zuckaste tackice u njima,ali ne znam sta one predstavljaju. Niko u porodici ih nema osim mene,pa me zanima da li jos neko osim mene ima to a da ne zna ili ga zanima sta to znaci? Hvala unapred 🙂

Ostavite komentar