Categories Lice

Naglasite svoje oči uz nekoliko pokreta maskarom

Na licu, glavni adut su oči, jagodice ili usne. Predstavljamo vam nekoliko saveta kako da na pravi način istaknete svoje oči tako da dobijete besprekoran izgled i popravite vizualni utisak.

Savet 1
Ako vam se trepavice pri nanošenju maskare lepe jedna za drugu, probajte da je nanesete koristeći cik-cak pokrete, što bi definitivno trebalo da reši vaš problem.

Savet 2
Ukoliko želite da nanesete dva sloja maskare, nemojte čekati da se prvi sloj osuši jer ćete na kraju samo dobiti slepljene trepavice.

Savet 3
Za stvaranje iluzije dugih trepavica više maskare nanesite na koren trepavica, a ne na vrhove.

Savet 4
Prajmer za trepavice zaista može učiniti puno. Ovaj proizvod neguje, jača i daje volumen trepavicama, te omogućuje bolju primenu i dugotrajnost maskare.

Savet 5
Ako vam se maskara prebrzo suši, razlog bi mogao biti način na koji postupate s četkicom. Mnoge žene više puta četkicu podižu pa vraćaju u bočicu, što uzrokuje nakupljanje balončića  i brže sušenje maskare.

1 komentar

  1. Imam jedno pitanje u vezi sa bojom ociju. Imam zelene oci,ali imam smedje-zuckaste tackice u njima,ali ne znam sta one predstavljaju. Niko u porodici ih nema osim mene,pa me zanima da li jos neko osim mene ima to a da ne zna ili ga zanima sta to znaci? Hvala unapred 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA