Categories Lice

NIVEA Soft krema: Lepota za poneti

Svež dizajn, praktično pakovanje i predivan osećaj koji ostavlja na koži čine NIVEA SOFT kremu idealnim i nezaobilaznim saveznikom svake žene koja brine o svom izgledu. Uz nežnu i energično osvežavajuću formulaciju za neverovatno meku i mirisnu kožu, osećaćete se negovano – od glave do pete!

NIVEA Soft krema

NIVEA SOFT krema već dugo je “must have” kada je meka i nežna koža u pitanju. Njena proverena visoko efikasna formulacija sa uljem jojobe pruža osvežavajuću negu, dok vitamin E pomaže u zaštiti njene prirodne strukture. Krema se brzo upija ostavljajući na koži lagani osećaj svežine.

Intezivna hidratantna emulzija ’’ulje u vodi’’ formulisana je sa finim kapljicama jojobinog ulja u vodenoj fazi, brzo se apsorbuje i kožu čini mekom i gipkom. Ovo ulje ima visoko efikasan uticaj na hidrataciju kože jer je slično koži svojstvenim lipidima.

Vitamin E pojačava prirodnu zaštitnu strukturu kože: slobodni radikali koji su prodrli u kožu kao posledica UV zračenja i mogu da oštete ćelije, deaktivirani su njegovim dejstvom.

Proizvod_NIVEA Soft krema u tubi

Pored svih sastojaka NIVEA Soft kreme, najvažnije je zadovoljstvo koje izaziva u vama primena lagane, blago mirisne strukture na licu, rukama i telu. Osećaj koji ostavlja na koži može se izmeriti samo i isključivo stepenom zadovoljenja svih čula!

Obavijte svoje telo, ruke i lice NIVEA SOFT talasom svežine koji koža upija. Ona će vam zahvaliti tako što će za dodire drugih postati glatka, nežna i neodoljiva!

3 komentara

  1. Fenomenalan osecaj pruzaju svi Niveini proizvodi i ne mogu nikakve novionastale kreme da budu konkurecija ovako dobro smisljenim i dobro upakovanim proizvodima.Oduvek i zauvek ce biti najbolje.aLI SAMO ME NERVIRA MNOSTVO PROIZVODA KOJI SU SVI DO JEDNOG OPOJNOG MIRISA PA ME TO DVODI U ONO POZNATO ,PRI IZBORU IZMEDJU VISE EKSTRA PROIZVODA ,U STANJE NEODLUCNOSTI JER BIH SVE PROBALA I KORISTILA..a NAJBITNIJE OD PRVOG UTISKA STO SU PROVERENO DOBRE I PROVERENO ZA SVE GENERACIJE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA