pastel_lipstick

Pastelne boje prate nas svuda, a ukoliko se još niste odlučili za neki odevni komad ili eventualno nežni lak za nokte, trend možete pratiti i ležernim ruževima za usne koji će probuditi pravu romantičarku u vama. Roze, blago koralne i lila nijanse zovu da ih isprobate, a jedino između čega se morate odlučiti jeste željena nijansa i granica u ceni.

Ukoliko je pastelni ruž za usne jedna od investicija koja će vas trenutno zabaviti,  možete se odlučiti za neku od povoljnijih opcija, kakve nude brendovi u domaćim drogerijama. Iz dela profesionalne kozmetike, odlične i kvalitetne ruževe u pastelnim bojama nude MAC i Illamasqua, koji će vam zbog obilja sličnih nijansi pri odabiru zadati slatku glavobolju.
Poznate kozmetičke kuće poput Guerlaina i Lancomea trude se iz sezone u sezonu da pratei make-up diktate s pista, stoga su i one predstavile svoju viziju sanjivog proljeća obojenog laganim pastelnim tonovima.

Prethodna slika
Sledeća slika

Često se pitamo šta to određuje našu pojavu i utisak koji ostavljamo na druge ljude. Često, takođe, u naletu neraspoloženja pokušavamo da se ''kamufliramo''...