pastel_lipstick

Pastelne boje prate nas svuda, a ukoliko se još niste odlučili za neki odevni komad ili eventualno nežni lak za nokte, trend možete pratiti i ležernim ruževima za usne koji će probuditi pravu romantičarku u vama. Roze, blago koralne i lila nijanse zovu da ih isprobate, a jedino između čega se morate odlučiti jeste željena nijansa i granica u ceni.

Ukoliko je pastelni ruž za usne jedna od investicija koja će vas trenutno zabaviti,  možete se odlučiti za neku od povoljnijih opcija, kakve nude brendovi u domaćim drogerijama. Iz dela profesionalne kozmetike, odlične i kvalitetne ruževe u pastelnim bojama nude MAC i Illamasqua, koji će vam zbog obilja sličnih nijansi pri odabiru zadati slatku glavobolju.
Poznate kozmetičke kuće poput Guerlaina i Lancomea trude se iz sezone u sezonu da pratei make-up diktate s pista, stoga su i one predstavile svoju viziju sanjivog proljeća obojenog laganim pastelnim tonovima.

Prethodna slika
Sledeća slika

Sve je više poklonika koji praktikuju ovu vrstu duhovne vežbe. Iako je izvorno proizišla iz istočne mudrosti, danas predstavlja vrstu alata uz pomoć kojeg...