Categories Lice

Pet beauty proizvoda koji su vam potrebni za vikend van grada

Leto je konačno stiglo, ali godišnji odmor, nažalost, još uvek nije. I dok brojimo dane do odlaska na more, mnoge od nas svaki slobodni vikend koriste da pobegnu od gradske buke i vreline asfalta. Bilo da ovaj mini odmor obuhvata odlazak na planinu, obližnju banju ili u neki od atraktivnih spa centara, pakovanje predstavlja isti problem kao kada je reč o desetodnevnom odsustvu. I dok izbor garderobe zavisi od mesta u koje ste se zaputile, kao i od planiranih aktivnosti, potrebni beauty proizvodi uglavnom su uvek isti.

Foto: Guliver/Thinkstock
Foto: Guliver/Thinkstock

Ako ne želite više da pakujete nepotrebne stvari, onda je ovo spisak proizvoda koji su dovoljni za savršen izgled tokom vikenda.

Foto: PR

Bezbojna maskara

Kežual look podrazumeva i diskretni mejkap, pa umesto dramatične crne maskare koristite bezbojnu. Osim što će vašem pogledu dati dozu seksepila, možete je nesmetano koristiti i na bazenu bez straha da će ostaviti tamne tragove oko očiju. Takođe, bezbojnu maskaru možete koristiti i kao fiksator karmina u večernjem izgledu – oivičite njome usne kako biste sprečili razlivanje karmina. Moja preporuka je Artdeco Clear Lash & Brow Gel.

Pročitajte još i… 10 mejkap trikova koji će vam sigurno dobro doći

Ostale proizvode neophodne za vikend van grada pogledajte na sledećim stranama…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA