Categories Lice

Radikalni potezi nisu uvek rešenje. Odlične rezultate možete postići i pravom anti-age negom

Postoji li žena koja ne bi volela da ima nežnu, blistavu kožu bez finih linija, na kojoj se ne vide tragovi umora i vremena? Međutim, sati provedeni za kompjuterom i godine koje teku, sve više nas udaljavaju od tog ideala. Da bismo mu se približile, borimo se na razne načine – invazivnim ili manje invazivnim, ali ne baš jeftinim tretmanima.


Za postizanje efekata treba nam ne samo poprilično novca, već mnogo vremena i strpljenja, jer ih treba ponavljati u određenim intervalima. Međutim, možda je vreme da zastanemo i zapitamo se – može li to drugačije?

Mogu li se umor i vreme neutralisati, bez radikalnih antiejdž tretmana? Možda možemo da pronađemo nešto što nije laserski tretman, ali istovremeno briše bore, učvršćuje kožu i vraća nekadašnje konture lica? Možda sve ovo zvuči kao još jedan beauty mit, o kojem smo čitali u novinama, ali u njega nismo poverovali? Možda mislite da, čak i ako je istina, to nije dostupno nama, “običnim” ženama, jer sve što je toliko dobro košta veoma mnogo, ali NIJE tako! Postoji nega kojom se rezulati postižu baš na mestima i na način koji želimo… Uz sve to, svaka od nas može da je ima u svojoj kući, jer je reč o – “laseru u teglici”.

Naučnici L’Oréal Paris laboratorije kreirali su Revitalift Laser negu protiv bora sa trostrukim efektom, o kojem smo vam upravo govorili – umanjuje bore, učvršćuje kožu i preoblikuje konture lica. Zahvaljujući formuli sa viskom koncentracijom hijaluronkse kiseline i pro-xylana, svakog dana nam pokazuje da „radikalne mere” nisu neophodne i da je pravilna nega ključ mladalačkog izgleda kože. Dokazuje nam i da nešto, što lako postaje deo naše dnevne nege, može znatno da ublaži tragove starenja.

Hijaluronska kiselina deluje u dubljim slojevima kože i smanjuje dubinu bora, dok pro-xylan poboljšava proces regeneracije tkiva i stimuliše sintezu kolagena. Zajedno ispunjavaju naše želje. Na nama je samo da redovno nanosimo Revitalift Laser dnevnu i noćnu kremu, kremu za predeo oko očiju i serum. Savetujemo vam da ga isprobate i same se uverite.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA