Categories Lice

Razmišljate o povećanju usana? Ovo su odgovori na sve vaše nedoumice

 Povećanje usana već nekoliko godina važi za najpristupačniju korekciju, a mi u nastavku teksta donosimo razrešenje svih dilema koje možda imate.

Foto: Pixabay

Detalji su važni

Ako želite da povećate usne, prvo što treba da uradite jeste da razgovarate sa hirurgom o željenoj veličini. Ona treba da bude prilagođena vašim godinama, obliku lica i njegovoj strukturi.

Zahvat

Kada smislite kakav oblik i veličinu želite, estetski hirurg će vas “sprovesti” kroz sam zahvat, ispričati nešto više o tome kako on izgleda, koliko traje i slično. To je pravo vreme da postavite sva dodatna pitanja na koja možda još uvek nemate odgovor.

Detalji

Trenutno je najrasprostranjenija upotreba hijaluronske inekcije koja se ubrizgava u spoljašnji sloj kože. U zavisnosti od vaših želja, njome možete povećati usne ili samo neznatno popuniti i modifikovati njihov oblik.

Posledice

Najučestalije nuspojave su modrice i otoci koji traju oko dve nedelje. Takođe, ukoliko mislite da biste mogli biti alergični na neku od supstanci koja se nalazi u inekciju, posavetujte se sa svojim hirurgom na tu temu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA