Categories Lice

Savršena magija na licu. Isprobajte masku od čokolade koja je jestiva

Koža lica često iziskuje osveženje, koje joj vrlo retko priređujemo. Mnogo obaveza, svakodnevna jurnjava za nekim uobičajenim stvarima, a onda zbog rutina u koje upadamo, zaboravimo na stvari koje su veoma bitne za naše zdravlje i lepotu.

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Žene u svemu tome često nemaju vremena, ali ni sredstava koja bi izdvojili ne bi li sebi ulepšale dan, mesec, godinu… Zbog toga smo mi rešili da im unesemo malčice beauty radosti i prenesemo im pozitivnu energiju.

Glatka i nežna koža san je svake žene, koja se na mnogo načina bori da to postigne. Da  biste malo pobegle od svakodnevice i opustite se, pokušajte to uz dve predivne maske za lice. Potpuno neuobičajene, a kožu će vam učiniti lepšom, mekom na dodir i prvenstveno, zdravom.

Bez obzira na to da li se borite sa aknama ili umornim tenom, ove prirodne maske će vratiti koži stari sjaj. Jer na kraju, najbolja kozmetika je ona koja dolazi direktno iz prirode…

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Maska od tamne čokolade

Recept:

– 1/4 šolje kakao praha
– kašika kokosovog ulja
– prstohvat cimeta

Priprema i primena:

Pomešajte sve sastojke temeljno. Čokoladnu masku naneti na lice i ostaviti je 20 minuta. Nakon tog vremena, isperite lice toplom vodom – zahvaljujući kokosovom ulju koža će čak i nakon ispiranja ostati vlažna i mekana.

Čokoladna maska je odličan izvor antioksidanata, tako da naše telo sporije stari i otporniji smo na štetne UV zrake i formiranje tumora.

Pročitajte i… Imamo savet koji otkriva da li je krema koju koristite odgovarajuća za vaše lice

Kliknite na sledeću stranicu…

2 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA