Savršene obrve u nekoliko koraka

18.03.2012 u 23:00 časova Nema komentara

Obrve su veoma važan element našeg lica, jer stvaraju simetriju i naglašavaju oči na pravi način. Zato lepe obrve podrazumevaju i lepo lice i ne smete da dopustite da izgledaju neuredno.

Najpre četkicom začešljajte svoje obrve prema gore. Ukoliko nemate četkicu za obrve, možete uzeti i dobro opranu četkicu od maskare. Potom makazicama pažljivo isecite dlačice koje vire. Nakon toga ponovo ih začešljajte u prirodnom smeru rasta dlake.

Dobro zaoštrenom olovkom za obrve ili krejonom obeležite mesto odakle obrve treba da počinju, a koje bi trebalo da bude od linije unutrašnjeg ugla oka. Potom povucite zamišljenu liniju od kraja nozdrve preko zenice oka do obrve – na tom mestu bi trebalo da napravite luk. Od iste početne tačke, ali preko spoljne linije oka takođe povucite liniju i na mestu gde se ona susreće sa obrvom označite mesto gde ona treba da se završava.

Pincetom očupajte sve dlačice koje štrče i koje nisu u skladu sa oblikom koji želite da imate. Ukoliko počupate i neke dlačice koje niste želeli, popunite to mesto olovkom za obrve.

Ključne reči: ,
Sviđa mi se (Nema glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.