Categories Lepota

Nail art: Geometrijske šare su trend sezone!

Iz sezone u sezonu provlače se slični trendovi u nail art-u. Svi već dobro znamo da su leti aktuelne pastelne boje, bronzani valer dominira u jesenjem periodu, dok su praznične  boje i šljokice aktuelne zimi. Međutim, u svet nail art-a pristigao je trend, koji je postao nepresušna inspiracija za mnoge od nas. 

Geometrijske šare  na noktima potpuni su hit ove sezone. A pored toga što su inovativne, pružaju mogućnost eksperimentisanja, a vi sami određujete da li će šare biti minimalističke, ili će vaši nokti biti pravo umetničko delo. Mi smo za vas odabrali neke od najkreativnijih ideja:

1. Tufne u dve boje

Svaka od nas pokušala je barem nekoliko puta da napravi savršene tufnice na noktima. Taj poduhvat često nije izgledao najuspelije, ali to nikako ne znači da nije u trendu. Ove sezone veoma su popularni tufnasti nokti u dve boje. Na osnovu vašeg nokta, koju ćete preći tankim slojem bezbojnog laka, nanesite nasumično tufne u jednoj boji, a kada se one osuše na njih dodajte tufne u drugoj boji, neka izgleda  kao da se boje prelivaju jedna iz druge. 

Foto: instagram/@eichimatsunaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA