Categories Telo

Beauty saveti za hladne dane koje bi svaka dama trebalo da usvoji, bez izuzetka

Hladno vreme i debeli minus definitivno ne mogu ništa dobro da donesu vašoj koži, noktima, kao ni kosi. Zbog toga je vema važno da izbegnete sve zamke koje zima nosi sa sobom i izgledate negovano svakog dana…

woman-1255321_960_720

Savete koji slede možete praktikovati tokom cele godine, ali s obzirom na to da nam je zima već danima za vratom, počnite odmah, značiće vam.

Negovanje kose

Već nam je poznato da hladno vreme negativno utiče na naše vlasi. Sa manjom vlagom u vazduhu, vaša kosa je sklona krzanju, trudite se da šampon i regenerator budu namenjeni intenzivnijem hidriranju tokom zime. Suv vazduh i vetrovito vreme može imati loš uticaj na prirodni sjaj kose, tako da vredi ulagati u sprejeve koji će vratiti sjaj tokom zimskih meseci.

Hidriranje kože

Hladno vreme iziskuje poseban način održavanja kože hidriranom. Hladan vazduh nikako nije dobar i prilagodljiv za kožu lica, i ruku jer su oni najizloženiji. Zato, kožu hidrirajte svakodnevno – uz pomoć krema, maski itd. Takođe, unosite što više tečnosti.

Pročitajte i… Izdvojila sam 3 najbolje kreme za ruke zahvaljujući kojima vam koža neće biti suva ni ispucala!

Kliknite na sledeću stranicu…

3 komentara

  1. Hvala vam na ovako sadrzajnom clanku. Bez izuzetka i izgovora treba svakodnevno i zimi i leti paziti i na kozu, kosu, nokte, a i na ceo nas organizam.

  2. Mislim da je potrebno jos ovakvih clanaka koji se ticu nege u zimskom periodu. Hladan i vlazan vazduh napolju, a topao i suv u stanu ne donosi nista dobro kozi. Duzim boravkom u zatvorenoj prostoriji sa grejanjem koza se dodatno isusuje. Da ne govorim da zbog pada imuniteta moze doci do pojave infekcija i nezeljenih promena na kozi. Potrebno je jos saveta strucnjaka kao i preporuka koji preparati su najbolji za ovo godisnje doba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA