Categories Telo

Brijanje i depilacija vam posle ovih trikova više neće predstavljati napor

Iako nam letnja sezona nije na pomolu, već nas iza vrata i dalje čekaju hladni dani, negu kože nikako ne smemo da zanemarimo. Devojke se uglavnom opuste kada nastupe zimski meseci i zanemare negu kože tela… Da se to više ne bi događalo i da se ne biste borili sa dosadnim, uraslim dlačicama, polsušjate ove savete…

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Pravi trenutak za brijanje je…

Kombinacija pare i tople vode čini da koža bude mekana, a pore otvorene, pa je najbolji trenutak za da posegnete za brijačem odmah nakon tuširanja. Brijač će glatko kliziti preko kože, a to će vas zaštititi od povreda i čitav proces postaje vrlo lak. Ne zaboravite da nakon svega dobro osušite noge i namažete hranljivu kremu ili losion za telo.

Idealno vreme za depiliranje…

Ako možete, uvek se depilirajte uveče. Zahvaljujući kratkom vremenskom periodu, između depiliranja i spavanja, iritirana koža će imati mnogo više vremena za oporavak. Takođe je relevantna činjenica da ne iritirate kožu tvrdim materijalima npr. teksas pantalonama. Obucite za spavanje laganu pamučnu pidžamu.

Pročitajte i… Jedan od najboljih domaćih tretmana koji će vam pomoći da se zauvek oprostite od celulita

Kliknite na sledeću stranicu…

3 komentara

  1. Volim da se mackam i nikada mi nije dosadno da kozu tela negujem kremicama,losionima pa tako veoma pazim i kako se brijem ili depiliram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA