Categories Telo

Izdvojila sam 3 najbolje kreme za ruke zahvaljujući kojima vam koža neće biti suva ni ispucala!

Piše: Stefana Pavlović, zamenik web urednika portala “Lepota i Zdravlje”
Piše: Stefana Pavlović, zamenik web urednika portala “Lepota i Zdravlje”

Sve i da uživate u zimi i snežnoj idili, budite sigurni da to nije slučaj sa vašom kožom. Posebno ne sa kožom ruku – koja je neprestano izložena oštrom i hladnom vazduhu i zapravo je nežnija od ostatka kože na telu. Prva je na udaru mraza i najbrže “strada”, zato joj je potrebna pojačana i intezivnija nega tokom ovakvih dana.

Moja koža je zahvalna, ali zima neizostavno ostavlja posledice – suvlja je i grublja je nego obično. Zato posežem za prvom pomoći u tubicama, i uglavnom mi pomogne čak i ona najjeftinija krema za ruke.

 

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Ipak, naravno da imam i svoje favorite, posebno jer znam da su isti ekstremno pomogli mojim prijateljicama, ali i mami i baki, koje imaju nešto ozbiljnije probleme sa kožom ruku.

Dakle, spas u zadnji čas za vaše šake, nežne, mekane i svilene? Da, postoji i reč je o ova tri preparata.

1. Eucerin pH5 Krema za ruke

Upravo je ova kremica moj najčešći izbor, jer su efekti mazanja dugotrajni, pa nije strašno čak i ako poneki dan zaboravim da je nanesem. Koža je hidrirana, mekana i elastičnija, zaštićena od hladnog i suvog vazduha, a proizvočač garantuje i “isceliteljska” svojstva i nisu nas prevarili. 🙂

Foto: Eucerin
Foto: Eucerin

Pročitajte i… Moj omiljeni trik od 2 sekunde koji udvostručuje delovanje kreme za lice

Kliknite na sledeću stranicu… 

4 komentara

  1. Dobar izbor. Dodala bih Korres kremu sa shea buterom(ko ima priliku da letuje u Grckoj ove god.,neka ne propusti da kupi ovu fenomenalnu kremicu ,a takodje su im fenomenalni mnogi proizvodi) i Natura Siberica kremicu na bazi pasjeg trna. Fantasticna je. I ambalazica je prelepa,sarena,divna….A zaista oporavi ruke totalno.

  2. Retko koristim kreme za ruke, mozda jedino zimi shvatim da su mi tada jedino potrebne. Zaista je izbor ovih krema odlican.

  3. Eucerin je odlicna marka,ja imam njihove kreme i tonik i odusevljena sam,kao i dezodorans koji je po mnei jedan od najboljih.Mixa je takodje dobra marka,veoma pristupacna za svakog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA