Izdvojila sam 3 najbolje kreme za ruke zahvaljujući kojima vam koža neće biti suva ni ispucala!

SHARE
Piše: Stefana Pavlović, zamenik web urednika portala “Lepota i Zdravlje”
Piše: Stefana Pavlović, zamenik web urednika portala “Lepota i Zdravlje”

Sve i da uživate u zimi i snežnoj idili, budite sigurni da to nije slučaj sa vašom kožom. Posebno ne sa kožom ruku – koja je neprestano izložena oštrom i hladnom vazduhu i zapravo je nežnija od ostatka kože na telu. Prva je na udaru mraza i najbrže “strada”, zato joj je potrebna pojačana i intezivnija nega tokom ovakvih dana.

Moja koža je zahvalna, ali zima neizostavno ostavlja posledice – suvlja je i grublja je nego obično. Zato posežem za prvom pomoći u tubicama, i uglavnom mi pomogne čak i ona najjeftinija krema za ruke.

 

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Ipak, naravno da imam i svoje favorite, posebno jer znam da su isti ekstremno pomogli mojim prijateljicama, ali i mami i baki, koje imaju nešto ozbiljnije probleme sa kožom ruku.

Dakle, spas u zadnji čas za vaše šake, nežne, mekane i svilene? Da, postoji i reč je o ova tri preparata.

1. Eucerin pH5 Krema za ruke

Upravo je ova kremica moj najčešći izbor, jer su efekti mazanja dugotrajni, pa nije strašno čak i ako poneki dan zaboravim da je nanesem. Koža je hidrirana, mekana i elastičnija, zaštićena od hladnog i suvog vazduha, a proizvočač garantuje i “isceliteljska” svojstva i nisu nas prevarili. 🙂

Foto: Eucerin
Foto: Eucerin

Pročitajte i… Moj omiljeni trik od 2 sekunde koji udvostručuje delovanje kreme za lice

Kliknite na sledeću stranicu… 

4 Komentari

  1. Dobar izbor. Dodala bih Korres kremu sa shea buterom(ko ima priliku da letuje u Grckoj ove god.,neka ne propusti da kupi ovu fenomenalnu kremicu ,a takodje su im fenomenalni mnogi proizvodi) i Natura Siberica kremicu na bazi pasjeg trna. Fantasticna je. I ambalazica je prelepa,sarena,divna….A zaista oporavi ruke totalno.

  2. Eucerin je odlicna marka,ja imam njihove kreme i tonik i odusevljena sam,kao i dezodorans koji je po mnei jedan od najboljih.Mixa je takodje dobra marka,veoma pristupacna za svakog.

Ostavite komentar