Kada je idealno vreme za tuširanje?

SHARE

Verovatno ste znali da je tuširanje, osim zbog održavanja higijene tela, bitno i zbog osećaja svežine tokom dana. Postavlja se pitanje kada je idealno vreme za tuširanje.

Svakako bi trebalo prilagoditi sopstvenom dnevnom ritmu i obavezama. Ukoliko ste osoba koja se teško razbuđuje svakog jutra, onda bi za vas idealno bilo tuširanje odmah nakom ustajanja iz kreveta.To će vam biti poput jutarnje kafe, sveži ćete otići na posao i biti produktivniji tokom dana jer ćete odmah ukloniti pospanost. Ako ste hrabrija osoba, predlažemo vam da pokušate da se tuširate nešto hladnijom vodom. Znaci umora se neće videti!

S druge strane, neke osobe jednostavno vole da se osećaju čisto kada legnu u krevet. U tom slučaju, savršeno je večernje tuširanje pred spavanje. Ukoliko se istuširate toplom vodom, veća je verovatnoća da ćete brže i ugodnije utonuti u san.

Također, postoje i oni koji se vole istuširati popodne, kada se umorni od dnevnih obaveza vrate kući. Tada je tuširanje idealan način da se osvežite i vratite energiju za ostatak dana. A, možda ste vi osoba koja voli da se tušira i više puta na dan?

Nema komentara

Ostavite komentar