Categories Telo

Otkrivamo tajnu izgleda žene koja u 63. godini ima telo kao da joj je 20

Manekenka Kristi Brinkli pre tri godine ušla je u sedmu deceniju, ali ima telo dvadesetogodišnjakinje. Ne možemo a da se ne zapitamo – kako? E pa, njena tajna leži u “specifičnoj” ishrani. Evo šta jede i kako održava figuru ova zanosna baka, koja se nedavno slikala u kupaćem kostimu.

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

1 Nikada ne drži dijete! U početku je isprobavala razne,ali je vremenom shvatila da samo izbalansirana ishrana daje rezultate na duge staze.

2 Svako jutro joj počinje sa toplom vodom i limunom! Moderna baka priznaje da je ovaj trik pozajmila sa Instagrama nekog od nutricionista.

3 Ima vrlo obilan doručak! Dan započinje jogurtom od kozjeg mleka pomešanim sa borovnicama, kupinama, malinama, papajom, čia semenom, žitaricama i orahom. Kad joj treba više proteina, uzima omlet od jaja, sa spanaćom i pečurkama.

4 Vegetarijanac je! Zapravo, Kristi sebe naziva fleksibilnim veganom, jer ne može da odoli mocareli i pasti, ali od 12. godine ne jede meso.

5 Užine su joj obavezne! Uvek jede salate sa mahunarkama. A tokom podneva pravi sveže ceđen sok od spanaća, limete, pomorandže i avokada, kao i seme tikve sa himajalskom soli, žitaricama, brazilskim orahom, suncokretovim semenom i suvim grožđem. Ako je gladna pre večere, uzme jabuku.

6 Večere su joj – šarene! Poslednji obrok joj je uvek obojen, a omiljeno jelo joj je braon pirinač sa sočivom, koji jede uz pečenu crvenu i žutu papriku, i morač, sa slatkim paradajzom, naravno uz salatu. Uz večeru popije i čašu crnog vina da opusti telo pred spavanje.

7 I za kraj – opsednuta je čokoladom! Časti sebe ovom slatkom poslasticom svakoga dana, ali kod nje nema preterivanja – ne dozvoljava sebi da uzme više od jedne štangle.

Pročitajte i … Vežbati “core” ne znači samo raditi trbušnjake…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA