Categories Telo

Pripremite noge za prvo sunčanje

Sa prvim toplim zracima sunca oslobađamo se tamnih čarapa i tesnih pantalona, ali naše noge, naravno, nisu odmah spremne za to. Mnoge od nas imaju problem sa presvetlim nogama i kožom još uspavanom od dugog zimskog sna. Donosimo vam savete i trikove koji će vam definitivno olakšati život i brzo a efikasno pripremiti vaše noge za prvo prolećno sunce. Dovoljna su samo tri koraka!

Foto: Pixabay

1 Jedna od najefikasnijih stvari jeste korišćenje suve četke za telo, koja uklanja mrtve ćelije kože i poboljšava cirkulaciju. Rezultat je vidljiv odmah! Piling je definitivno najbolja stvar koju možemo učiniti našoj koži, koja je posle toga glatka kao svila.

2 Nakon toga sledi hidratacija. Ako vam je koža dehidrirana utrljajte malo ulja i mleka kako bi je održali vlažnom.

3 Problem svetlih nogu može se rešiti i samo nekoliko poteza dobrom kremom za samotamnjenje. Danas je tržište prepuno krema i sprejeva, ali sa njima treba biti oprezan. Dovoljno je vrlo malu količinu pomešati sa običnim mlekom za telo i tako učiniti noge savršenim.

Pročitajte i … Telo će vam biti zahvalno kada mu pružite ovaj savršeni tretman koji ne košta ni dinar!

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA