Categories Lepota

Pitaš se šta to treba tvojoj koži? Mislim da joj treba „MARK“…

Vrlo retko se desi da, istovremeno, poželim da probam neki proizvod i da saznam ko stoji iza tog brenda. Sada se desilo baš to, a reč je o pilingu za lice i telo „MARK“. Većina takvih proizvoda bi bila predstavljena pričom o potpuno prirodnim sastojcima, procentima žena kojima se koža posle korišćenja bitno popravila, isticanjem da ne sadrže neželjenu hemiju… Sve bi to bilo u redu, jer je upravo tako, ali „MARK“ je poželeo da u naše živote uđe kao najbolji drug, a neće mu smetati ni ako se zaljubimo u njega. Naprotiv! On nam ne obećava ono što i same znamo da nije realno, jer zna da smo suviše velike da bismo verovale u bajke.

Mark ne tvrdi da ćemo uz njega izgubiti pet kilograma za nedelju dana, već da će naša koža biti glatka, zdrava i lepa. „MARK“ zna koliko volimo da odemo na kafu, ne samo zbog kafe već i svega što ona simbolizuje, pa nam zato daje – kafu, uz konstataciju „ako tvoje telo budi iznutra, zašto ne bi mogla i spolja“. Nije teško složiti se s njim, jer ako za kafom posegnemo kad god smo umorne, pospane, dekoncentrisane, što ne bismo našu kožu oživele pilingom na bazi kafe, jer i ona ima dane kad je „pospana“. Uzgred, znamo i da celulit ne voli kafu, jer on voli da mirno spava ispod naše kože.

Budući da je kod „MARK-a“ sve iskreno ili, što bi danas rekli transparentno, odmah je rekao da dolazi iz Slovačke, ali da da mu se ovde jako dopada i da želi da s nama bude zauvek.

Kaže da trenutno sebe nudi u četiri različite varijante:

MARK Coffee Citrus – Umirujući i opuštajući miris. Idealna priča za otklanjanje stresa. Kombinacija pogodna za dezinfekciju i negu masne kože.

MARK Coffee Original – Topao i prijatan miris sveže prženih zrna kafe robuste preći će sa tobom put do zdrave i lepe kože.

MARK Coffee Kokos – Miris kokosa za ljubav na prvi dodir. Jedva čekam da me osetiš i da te dodirnem…

MARK Coffee Čokolada – Uživajnje u mirisu sveže mlevene kafe robuste i crne čokolade, uz razbuđivanje svih tvojih čula.
Kaže da se u svakom od njih, sem kafe robuste koja je ujedno i osnovni sastojak, nalazi hladno ceđeno bademovo ulje koje ima visoke umirujuće i regeneracione učinke, a zahvaljujući visokoj koncetraciji vitamina A, E i D hrani i hidrira oštećenu kožu čineći je mekom i glatkom.

Čisto prirodno kokosovo ulje sadrži obogaćene i masne kiseline, koje omekšavaju i hidriraju kožu bez začepljenja pora.

Smeđi šećer i morska so, oslobađaju kožu od raznih prljavština i mrtvih ćelija, čiste pore i stimulišu protok krvi.

Vitamín E , 100% prirodni vitamin veoma je jak antioksidant, poboljšava strukturu kože i ujedno je štiti od raznih negativnih uticaja okoline.

Budući da rekoh da „MARK“ ne krije, na samom kraju nam daje i sve svoje kontakte: sajt, Facebook fan stranu, Youtube kanal i Instagram page.

Primetla sam da tu ima divnih fotografija, romantičnih poruka, srca ispisana pilingom, budućih mama koje ga redovno koriste, ali i ozbiljnih izliva ljubavi devojaka koje su ga probale. Evo jedne od njih:

Ako me neko traži, biću kod @milas_homemade_ u kuhinjici 🙂 🙂 #MojMARK #TvojMARK #markscrubrs

A post shared by MARK scrub Srbija (@markscrubrs) on

 A kako to uživo izgleda, pogledajte putem video klipa ispod:

1 komentar

  1. Probala sam MARK piling, i mogu reci da sam prezadovoljna. Koza je nezna i hidrirana. Zaista kvalitetan piling za kozu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA