Categories Šminka

10 jednostavnih saveta za savršen mejkap

Otkrivamo vam vrlo jednostavne trikove pomoću kojih ćete zablistati za tili čas. Olakšaće vašu beauty rutinu i učniti da vaša šminka bude postojana tokom celog dana.

Foto: Pixabay

1. Nemojte koristiti svoj korektor kao bazu za senku, jer ćete tako dobiti samo nekoliko slojeva više koji će se kad tad raspasti na očima, to jest senka će se skupiti na kapcima.

2, Četkica će vam pomoći da savršeno pokrijete lice tečnim puderom – mnogo je bolje tako ga naneti nego prstima, jer njome možete dopreti do svih uglova i mesta na  na licu.

3. Koristite puder u kamenu ili prahu da matirate sjajne površine, a posebno je dobar za žene koje imaju masnu kožu i proširene pore.

4. Preciznim ajlajnerom dođite do savršene crte, jer sve je u praksi – mada ima nešto i u proizvodu, dok ne izvežbate da crtu na kapku izvučete pravilno ništa i niko vam ne može pomoći.

5. Senka u olovci je najlakši put do “smokey eye” izgleda, jer sve što vam treba je da nanesete boju na kapak i razmažete prstima ili četkicom i tako stvorite željeni look.

Pročitajte i … Jednostavan mejkap trik za izazovan pogled

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA