Categories Šminka

4 razloga zbog kojih još uvek imate podočnjake

Na licu imate dokaz neprospavane noći? Bez brige. pronašli smo najbolje načine da sakrijete svoje podočnjake!

Foto: Lickerish/Cover Images

1. Imate neodgovarajući korektor

Uvek birajte korektor koji je za nijansu ili dve svetliji od pudera koji koristite. Svetlije nijanse će pomoći da ujednačite ton kože i eleminišete crvenilo. Tamni kolutovi se protežu i do unutrašnjih uglova očiju, pa ne zaboravite da i tu unesete korektor.

 

2. Kriva je genetika

U većini slučajeva tamniji kolutovi oko očiju su nasledni i ne postoji specijalno magično rešenje koje bi ih zauvek uklonilo. Ne paničite! Odaberite kremu za podočnjake sa kofeinom i rolerom koji hladi i stimuliše cirkulaciju. Preparati sa svetlucavim pigmentima koji prelamaju svetlost su tako dobar izbor za vas jer na taj način ublažavaju tamne kolutove. Veoma lako.

 

3. Imate pravu nijansu korektora, ali ga pogrešno nanosite

Za upeglaniji finiš koristite tečni korektor i širu mekanu četkicu da ga ubacite u kožu, a zatim i sunđerčić kako biste dodali još jedan sloj za veću postojanost.

 

4. Kriv je vaš make up

Ako nanosite tamne senke one umeju doprineti tamnim podočnjacima. Savet? Korektor sa narandžastim pigmentom prave balans kada na kapcima imate tamnu senku. Nemate ovakav korektor? Pomešajte malo narandžastog karmina u svoj korektor i dobićete magično rešenje za neutralisanje tamnih kolutova oko očiju.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA