Categories Šminka

Najezda crvenih usana: Ne nosim karmin i ponosna sam na to!

Crveni ruž postao je “must have” i sastavni deo spoljašnjeg izgleda svake devojke. Koliko puta vam se u proteklih nekoliko dana desilo da vam se na ulici nasmeju “crvene usne”, koje je nemoguće ne primetiti?

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

Nemam ništa protiv crvene boje. Šta više, ljubitelj sam iste, ali zbog čega ovaj karmin u ovoj boji nose devojke kojima nikako ne stoji? Bez obzira na to što je nešto u trendu, to ne znači da svako mora da ga stavi na sebe. Naprotiv, pojedinci bi taj trend trebalo da zaobiđu i poslušaju malo svoje potrebe i obrate pažnju na sopstvene mogućnosti.

Lično, nemam “moderne”, Anđelinine usne, pa zbog toga ovo i pišem.

Otkad su “red lips” postale IN i kod nas, samo sam ih jednom namazala i to za Novu godinu. Iako su me bližnji uverevali da fantastično izgledam i da bi trebalo češće da se šminkam u tom stlu, ipak sam bila iskrena prema sebi. Tanke usne nikako ne mogu dobro da izgledaju poput punih usana nakarminisanih crvenom bojom.

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

I pored toga što je okolina pokušala da me vrbuje u “crveno svima stoji” klan, nekako se istrgoh. Imam oči i vidim kada mi nešto stoji, a kada ne. Iskrena sam prema sebi, pa to očekujem i od većine devojaka, ali teško. Najezda “crvenih usana” još je veća, a kada će splasnuti, boga pitaj.

Zbog toga sam se malo uljučila u čitavu priču, pokušavši da saznam kako je najbolje postići izgled besprekornih, crvenih usana, poput onih kakve je imala merilin Monro ili Gven Stefani…

Uz pomoć saveta mejkap umetnika Kejlin MekAdams, u samo 3 koraka, i vaše usne mogu da postanu senzualne i privlačne. Verovali ili ne…

Pročitajte i… Kristalne usne su trend koji je opčinio Instagram. Imate li smelosti da ga isprobate?

Kako biste i vi imali takve usne, pratite korake…

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA