Categories Šminka

Novo proleće & novo lice

Već dugo vodite bitku s neujednačenim tenom, primorani ste da nanesete više slojeva korektivnog preparata, ali ni to u potpunosti ne rešava vaš problem – akne, ožiljci crvenilo i podočnjaci i dalje su primetni. Pa zašto ne biste isprobali neki od proizvoda iz Vichy Dermablend linije koji efikasno koriguju nepravilnosti na koži i čine ten ujednačenim i sjajnim?! U toku marta isprobajte uzorak i pronađite svoj omiljeni Dermablend puder, a pri kupovini dobićete i poklon- brošuru sa savetima poznate mejkap umetnice Milice Jevtić i Pureté Thermale 3u1 micelarnu vodu od 30 ml. No, najpre, dozvolite da vas upoznamo sa Dermablend kolekcijom!

Foto: PR

Oslušnite potrebe svoje kože!
Naša koža vitalan je organ, te je za postizanje idealnog tena važno odabrati odgovarajući puder. Ako koža dođe u dodir sa formulom koja nije prilagođena njenoj fiziologiji i potrebama, i njen izgled može da se promeni, što i te kako utiče na završni rezultat šminkanja. Danas puderi, osim što pružaju efekat druge kože, deluju i kao visokokvalitetni serumi i kreme u kojima se nalaze pigmenti koji neguju, regenerišu i štite našu kožu od spoljašnjih uticaja. Omogućavaju nam da ujednačimo njenu boju i prekrijemo nedostatke, te tako “bilduju” i naše samopouzdanje. Osim toga, prirodan i ujednačen izgled kože lica temelj je za dalje uspešno nanošenje mejkapa.
Koži sklonoj aknama neophodan je jači korektivni puder koji će ujednačiti problematičan ten i omogućiti prikrivanje nedostataka poput ožiljaka od akni, udubljenja, izbočenja, kao i hiperpigmentacija. Za visok stepen prekrivanja i ujednačavanje tena masne kože sklone aknama izaberite Vichy Dermablend 3D Correction. Za prekrivanje laganih do umerenih nedostatka (nepravilnog tena, podočnjaka, crvenila, ožiljaka…) isprobajte Dermablend Fluid.
Suva i problematična koža zahteva i dodatnu dozu hidratacije, kao i nanošenje pudera utapkavanjem, posebno na područja koja su najproblematičnija.

Foto: PR

Potpuna i trenutna korekcija
Dermablend linija tečnih korektivnih pudera optimalne tolerancije obezbeđuje potpunu i trenutnu korekciju nedostataka na koži, čak i ozbiljnih (crvenila, podočnjaka i nepravilnosti tena, vitiligo, angiomi..), a pritom ne ostavlja tragove i ne stvara efekat maske. Za savršeno prekrivanje tokom šesnaest sati, osećaj „gole kože” i mat efekat, izaberite tečni korektivni puder Dermablend Fluid koji efikasno prikriva lagane do umerene nedostatke (nepravilan ten, podočnjake, crvenilo, ožiljke…). Inovacija u liniji je Dermablend 3D Correction korektivni puder koji pruža vidljivi efekat u samo jednom nanošenju, dodatno hidrira, matira i koriguje kožu tokom šesnaest sati, uz osećaj lakoće i potpuno prirodan rezultat. On sadrži AlliAgel™ formulu – izuzete taktilne osobine u kombinaciji sa najvišom efikasnošću. Tekstura kombinuje vodenu i bezvodnu fazu koje se savršeno upotpunjuju i zadržavaju svoja najbolja svojstva. Vodenasta faza pruža osećaj hidriranosti, svežine i umiruje kožu, pružajući prijatan, umirujući osećaj prilikom nanošenja. Nakon nanošenja, na koži ostaje tanak, mek i baršunast veo. A zahvaljujući teksturi bez ulja i optimalnom odabiru mineralnih pigmenata, ona ostaje glatka od jutra do večeri.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA