Categories Šminka

Puder koji vraća kožu u ravnotežu – ne, nije mit!

Novi Clinique Superbalanced Silk Makeup SPF 15 pametni puder ne osećate na koži, a ipak prekriva sve nesavršenosti, kontroliše masnoću, ali i hidrira suva područja.

Foto: PR

Ovaj ultratečni puder bez ulja oličenje je no makeup looka i pruža koži prirodan, mat izgled. Savršen je za kombinovano-suvu, kombinovano-masnu i masnu kožu. Pametna, inovativna formula balansira vašu kožu koja se svakodnevno suočava sa različitim izazovima tako što matira masne delove lica, a hidrira suva područja. Pruža lagano do umereno pokrivanje, a može se i nadograđivati. Zahvaljujući ekstraktu prave svile, koža je zaglađena, a pore, linije i bore su nevidljive.

Ekstrakt Laminaria Saccharina pomaže u kontroli izlučivanja ulja i sjaja kože na problematičnim mestima, kao što je T-zona, dok Sodium Hyaluronate obezbeđuje kontinuiranu i celodnevnu hidrataciju. SPF zaštita, kombinacija hemijskog i fizičkog zaštitnog faktora, štiti kožu od UVA i UVB zraka i pomaže u prevenciji budućeg starenja kože uzrokovanog delovanjem štetnih sunčevih zraka.

Clinique Superbalanced Silk Makeup SPF 15 ne izaziva pojavu akni, otporan je na vrućinu i znoj. Možete ga pronać u svim Sephora parfimerijama, kao i parfimeriji Glamour, po ceni od 4.300 din.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA