Categories Šminka

Tips&Tricks: Kako da vam se šminka ne topi na 30+?

Visoke temperature su uveliko ugrejale našu zemlju, otuda sve češće pitanje među pripadnicama lepšeg pola. Kako da se našminkamo a da nam se šminka ne razlije na izrazito visokim temperaturama. Odgovor smo potražili od profesionalne šminkerke Marine Bogavac @makeup_minka.

Foto: Guiver/Thinkstock

“Tajna za svež izgled na visokim temperaturama definitivno je u količini šminke i kvalitetnim proizvodima. Za vrele letnje dane moja preporuka je nanošenje odgovarajuće kreme za vaš tip kože, a zatim korekcija nepravilnosti (podočnjaci, kapilari, bubuljice) isključivo korektorom. Za ovu namenu preferiram Artdeco Perfect Teint concealer koji ima ujedno laganu teksturu i dovoljnu pokrivnu moć, ili nešto jaču varijantu NYX HD korektora.

Što se tiče maskare koristite maskare vodootpornih formula ili one za koje ste sigurni da se neće razmazivati ili oslikavati. Moja preporuke su maskara Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara, koja je dosta povoljna, a izuzetno dobra, ili Artdeco All in One, koja je malo višeg cenovnog ranga. Za dašak svežine koristite rumenila svežih tonova kao što je Maybelline Studio Heat,  i malu količinu hajlajtera koja će Vašem izgledu dati dodatnu blistavost. Moja preporuka u ovom slučaju ide City Color Collection Contour Stick koji možete poručiti online. 

Klkinite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA