Categories Šminka

U 5 koraka do karmina koji je postojan na usnama ČITAV DAN

Naravno da postojani karmini postoje, ali pored toga što ćete za ovaj proizvod dati novca koliko i za jedan kvalitetan komad garderobe, naposletku ćete biti nezadovolji – jer u korak sa postojanim karminom kao nepisano pravilo ide i suvoća usana.

Foto: Pixabay.com

Ovaj problem počeo je dodatno da nas irtira kada su na scenu stupili fanastični ruževi u tamnim nijansama – od one tamno ljubičaste, preko braon tonova, pa sve crih sa podtonom zelene i sive. Ne krijemo da nam je to jedan od omiljenih beauty trendova u poslednjih nekoliko godina!

Međutim, problem je u tome što uz ovaj sjajan trend dolazi i problem: kada taman ruž počne da nestaje sa vaših usana (a to se dogodi dosta brzo) izgledate umazno, neuredno i na kraju krajeva smešno. Ipak, profesionalni šminkeri naravno imaju nekoliko kečeva u rukavu, mada ih ne odaju tako lako – postoji način da ovaj problem rešite uz par vrlo jendostavnih beauty trikova.

1. Korektor

Na čiste i po mogućnosti pilingom očišćene usne nanesite korektor. Da u pitanju je klasičan korektor za lice to jest podočnjake, ali obratite pažnju na to da ovo bude onaj hidrantni i vodootporni.

2. Nude olovka

Olvkom za usne u nude nijansi obcrtajte ih. Ovaj detalj je izuzetno važan i na njega mnogi zaboravljau, a takođe i greše pri stavljanju olovke u boji ruža.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA