Categories Blog

5 benefita od svakodnevno doteranog izgleda koji nemaju veze sa estetikom

Ne postoji osoba koja se ne oseća bolje kada izgleda dobro. To mogu da garantujem. Čak i ukoliko vam lepota nije ni u prvih 10 prioriteta u životu, bolje se osećate, jer to ne utiče samo na estetiku nego i na psihu i to na nekoliko načina. Pre nego vam kažem koji su to iz mog iskustva, samo ću napomenuti – “izgledati dobro” nema u ovom kontekstu veze sa savršenim proporcijama i besprekornim stilom, već sa tim da smo se pobrinuli oko sebe i doterali da ono sa čime raspolažemo učinimo još lepšim:

Tamara Ćosić, beauty advisor and educator, www.lepasvakidan.rs

 

 

1. Uvek ste spremni za sve izazove koje dan nosi – nema više onog: “Jaoo, ne mogu na kafu jer moram da perem kosu pa mi treba još bar 1.5h” ili “I sretnem ga onako u kućnom izdanju i sa nikakvom kosom, uzaaas”. Jer, ne postoji žena koja se nije bar nekad našla u toj situaciji, a često i mnogo više puta u životu ili mesecu čak. Kada ujutru ustanete doterani, spremni ste na sve izazove dana!

2. Utiče na produktivnost i budnost – jer kad ste doterani, više ste motivisani, bolje se osećate u sopstvenoj koži i manja je šansa da ćete se sa šminkom i frizurom u toku dana vratiti u krevet samo jer vas mrzi da odete negde, čak i ako je nedelja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA