Huawei P9: Nezaboravna beogradska avantura

by | maj 17, 2016
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Huawei, proizvođač pametnih telefona broj tri u svetu, nedavno je u Londonu predstavio novi flagship pametni telefon P9 koji odlikuje dual-lens kamera kreirana u saradnji sa Leica Camera AG. Leica Camera AG jedno je od najpoznatijih imena u svetu fotografije. Čuvene po kvalitetu, Leica kamere krasi majstorsko umeće izrade koje biraju fotografi širom sveta više od jednog veka. Zahvaljujući neverovatnoj optici i klasičnom dizajnu, Leica je postala kultni brend u svetu fotografije, koje karakteriše preciznost i oštrina.

Foto: PR/Jelena Hinić

Foto: PR/Jelena Hinić

Tim povodom, Huawei nas je u ponedeljak, 16. maja, odveo na malu ekskurziju po Beogradu. Ukrcali smo se u Huawei „uvek u fokusu“ dabldeker autobus i krenuli, svi obučeni #fokus majice i kačkete. Prva stanica bio je Kalemegdan, gde smo napravili prvi živi hešteg, a zatim smo se uputili na Novi Beograd. Važnu stvar ću da napomenem – nismo znali šta nas očekuje, samo nam je najavljen uzbudljiv provod!

Foto: PR/Jelena Hinić

Foto: PR/Jelena Hinić

Zatim smo se malo igrali. Kako Leica kameru karakteriše preciznost, to smo i mi izvežbali isprobavajući čari (i povrede!) pejntbola i streličarstva. Potom smo se, posle dobre zabave, ali ipak umorni, uputili na Adu i tamo, u prijatnom ambientu kafića „Koketa“, prvo odslušali dobrodošlicu Huawei tima i detaljno predstavljanje Leica kamere. Kada smo je isprobali i napravili savršeni beauty selfi, poslužili smo se i naša avantura se završila…

Foto: PR/Jelena Hinić

Foto: PR/Jelena Hinić

Ceo događaj sam zabeležila na Snapchatu (ivana.ilijin), a u nastavku možete videti i moj snap story, za slučaj da ga niste ispratili live. Mi smo se dobro zabavili i družili, spremamo vam još ovakvih izveštaja i nadamo se da vam se dopalo!

Tagovi: