Spremna za crveni tepih: Reč-dve o maskari L’Oréal Paris False Lash Superstar Red Carpet Black

by | maj 9, 2016
Jasmina mala

Jasmina Ubiparip, zamenica glavne i odgovorne urednice magazina „Lepota i zdravlje“

Okej, u naslovu „maaalčice“ preuveličavam – novu maskaru nisam testirala pred odlazak na crveni tepih, već jednog sasvim običnog radnog dana dok sam se šminkala pred odlazak u redakciju. Ali, mali detalj koji asocira na glamur i te kako podiže raspoloženje u rutini svakodnevice.

Foto: Instagram / @zeljkou

Foto: @zeljkou

Maskara je inače moj „must“ beauty proizvod. Znate ono kada vam postave pitanje bez čega zaista ne biste mogli da se pojavite pred drugima (ok, ovde izuzimam – muža, decu, sestru, sestrinu decu, roditelje, Danijelu i Sanju i situaciju kada sam na plaži… ili na bazenu 🙂 ). Moj odgovor (pred svim ostalim ljudima i u svim ostalim situacijama) je – maskara.

Ovaj uvod bio je važan da bih naglasila da sam tokom perioda otkako se šminkam (hm… decenije su u pitanju) isprobala zaista popriličan broj različitih vrsta ovog beauty proizvoda te da veoma brzo ocenim šta mi odgovara a šta ne.

Čim nam je ova maskara stigla u redakciju, odmah sam imala pozitivno predubeđenje o njoj, jer trenutno koristim njenu „stariju sestru“  L’Oréal Paris False Lash Superstar, koja me je oduševila – jer zaista ispunjava obećanje i čini trepavice znatno i gušćim i dužim – i kojoj sam bila verna poslednjih mesec dana (ok, možda sam „izašla na dejt“ sa još jednom ili dve, ali sam se odmah pokajala).

Odmah da kažem – nisam se razočarala ni u novu L’Oréal Paris False Lash Superstar Red Carpet Black.

Foto: Instagram / @zeljkou

Foto: @zeljkou

Na prvi pogled pakovanja su veoma slična – razlikuju se samo u boji. Na novoj maskari poklopci su crni sa diskretnim crvenim detaljima, dok Superstar ima zlatno-crnu kombinaciju, bez crvenih primesa.

I na drugi pogled sličnosti su ogromne – u pitanju su dvostrane maskare kod kojih je prvi korak nanošenje baze (ili prajmera), a drugi nanošenje crne boje. Čak je i efekat nakon nanošenja veoma sličan – gustina i dužina su tu, a dok ih nanosite, kod obe ćete primetiti kratka fina vlakna koja su, zapravo, zaslužna za efekat veštačkih trepavica.

Dakle, ne čudi što mi je trebalo neko vreme da otkrijem odgovor na pitanje: „Pa u čemu je onda razlika?!“ Red Carpet sadrži suptilne, diskretne svetlucave čestice i to je ono što joj daje taj posebno glamurozan efekat. Međutim – pažnja! – ovo svetucanje toliko je diskretno i elegantno da u potpunosti zadovoljava moj minimalistički ukus (sa šljokicama me nećete videti ni u novogodišnjoj noći, a kamoli jednog običnog radnog dana). Zapravo, svetlucanje će se primetiti samo kada svetlost na vas padne pod određenim uglom, i upravo to je čarolija Red Carpeta.

Pratite me i na instagram profilu @jasminaubiparip i blogu notesbyjasmine.blogspot.rs

Photo: @zeljkou

Tagovi: