Categories Blog

Bez ova četiri proizvoda ne mogu da zamislim leto

Nisam opterećena mazalicama i njihovom količinom. Svakodnevno koristim tri proizvoda za negu lica i tela, o kojima ću vam već pisati, a leto je vreme za pažljiv odabir osvežavajućih, a ujedno i aktivno negujućih proizvoda. Izdvojila sam četiri bez kojih ne mogu da zamislim dan, a njihova namena vas neće mnogo iznenaditi. Inače me nerviraju proizvodi koji su stvorili potrebu za njima, a ne obrnuto. Nepotrebne stvari nam ne trebaju, žene osvestimo se.

Piše: Ivana Ilijin

Vichy Déodorant Minéral Roll-on

Vichy nas je ovog leta obradovao novom linijom dezodoransa za osetljivu i epiliranu kožu. Pored običnog dezodoransa, možete pronaći i ove roll-onove, koje do sada nisam volela, a ustvari su mnogo praktičniji jer ne šire miris okolo. Nakon nanošenja osetićete laganu vlažnu teksturu ispod pazuha koja će umiriti taj predeo i sprečiti znojenje, kao i neprijatan miris. Pored svega, ne sadrži aluminijumske soli što znači da ne začepljuje znojne žlezde i oslobađa kožu da diše. Bez parabena je i alkohola, što je dobro za žene koje su operisale dojke.

Balea Body Spray Summerwave

Ovo nije naparfemisani sprej za telo čiji miris izvetri na poslednjem stepeniku prilikom izlaska iz kuće. Ovo je losion za telo koji hrani vašu kožu, umiruje je i ublažava crvenilo. Divno je što je koncipiran u vodenom stanju jer je lakše nanošenje, a kako ne volim mazalice, ne oduzima mi mnogo vremena prilikom upotrebe. Idealan je saveznnik za plažu i letovanje i s obzirom da je limitirana serija, bolje bi bilo da pribavite zalihe na vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA