Bez ova četiri proizvoda ne mogu da zamislim leto

by | septembar 1, 2017

Nisam opterećena mazalicama i njihovom količinom. Svakodnevno koristim tri proizvoda za negu lica i tela, o kojima ću vam već pisati, a leto je vreme za pažljiv odabir osvežavajućih, a ujedno i aktivno negujućih proizvoda. Izdvojila sam četiri bez kojih ne mogu da zamislim dan, a njihova namena vas neće mnogo iznenaditi. Inače me nerviraju proizvodi koji su stvorili potrebu za njima, a ne obrnuto. Nepotrebne stvari nam ne trebaju, žene osvestimo se.

Piše: Ivana Ilijin

Vichy Déodorant Minéral Roll-on

Vichy nas je ovog leta obradovao novom linijom dezodoransa za osetljivu i epiliranu kožu. Pored običnog dezodoransa, možete pronaći i ove roll-onove, koje do sada nisam volela, a ustvari su mnogo praktičniji jer ne šire miris okolo. Nakon nanošenja osetićete laganu vlažnu teksturu ispod pazuha koja će umiriti taj predeo i sprečiti znojenje, kao i neprijatan miris. Pored svega, ne sadrži aluminijumske soli što znači da ne začepljuje znojne žlezde i oslobađa kožu da diše. Bez parabena je i alkohola, što je dobro za žene koje su operisale dojke.

Balea Body Spray Summerwave

Ovo nije naparfemisani sprej za telo čiji miris izvetri na poslednjem stepeniku prilikom izlaska iz kuće. Ovo je losion za telo koji hrani vašu kožu, umiruje je i ublažava crvenilo. Divno je što je koncipiran u vodenom stanju jer je lakše nanošenje, a kako ne volim mazalice, ne oduzima mi mnogo vremena prilikom upotrebe. Idealan je saveznnik za plažu i letovanje i s obzirom da je limitirana serija, bolje bi bilo da pribavite zalihe na vreme.

Vistoria’s Secret Aqua Kiss Fragrance Mist

Ovo jeste naparfemisani sprej ali njegov miris će ostati na vašoj koži i po povratku kući.  Osvežavauća nota mirisa afričke biljke frezija i cveta bele rade. Ovo je sve što vam je potrebno za preko dana, umesto nepotrebno teških i jakih parfema.

Labello Soft Rose

Evergreen proizvod za sve devojke. Ostajem verna Labello prvencu i ne menjam ga, zahvalna na mekim usnama bez pukotina.

 

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.